Winkels

Op winkelgebied is De Oevers veel meer dan een uitbreiding en versterking van het huidige Noordplein. Want hoewel nu nog niet helemaal vaststaat welke (type) winkels De Oevers zullen opfleuren, zal het winkelen er leuk en sfeervol zijn.

Winkelen aan de waterkant

De Oevers vormt een prachtig nieuw woon- en winkelgebied, dat bijzonder aantrekkelijk is om te wonen, te verblijven èn te winkelen. Zowel voor de dagelijkse als voor de niet-dagelijkse boodschappen. Niet alleen voor de nieuwe bewoners, maar ook voor de huidige inwoners van Roelofarendsveen en omringende dorpen, want met zijn uitstekende maatschappelijke, culturele, recreatieve en medische voorzieningen heeft Roelofarendsveen een centrumfunctie voor een groot gebied. Deze spilfunctie op winkelgebied wordt aanzienlijk versterkt met de komst van De Oevers.

Door het winkelaanbod dat hier wordt gerealiseerd, profiteren de individuele winkels optimaal van elkaars aantrekkingskracht. De druk bezette mobiele consument van vandaag de dag bezoekt nu eenmaal graag een winkelgebied met een zo compleet mogelijk aanbod. De winkels die in De Oevers worden gerealiseerd vormen een uitstekende aanvulling op het, bestaande winkelcentrum Noordplein. Oplevering van de winkels is voorzien in het najaar 2018. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Remmers van Remmers Retail. 06-23912295.
Heeft u interesse om een winkel te exploiteren in De Oevers, dan nodigen wij u graag uit om het inschrijfformulier in te vullen.

 
Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. lees privacyverklaring. accepteer >