6 december 2016 10 december start verkoop appartementen Het Karveel

Na de succesvolle verkoop van De Klipper, De Barkentijn en De Brigantijn, gaan we 10 december in verkoop met het laatste appartementencomplex in het nieuwe centrum van Roelofarendsveen: Het Karveel.

Vooraf alle informatie op onze website
Vanaf vrijdag 9 december kunt u de informatie over de appartementen Het Karveel op deze website terugvinden en de brochure downloaden. Zo kunt u zich thuis al goed oriënteren en bepalen naar welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat.

De nieuwe appartementen in De Oevers
Het Karveel is prachtig gelegen in het nieuwe winkelcentrum van Roelofarendsveen. Het is een kleinschalig complex in de voor De Oevers zo typerende architectuur. Het Karveel bestaat uit 3 woonlagen op een commerciële plint waarin 18 appartementen van verschillende groottes zijn te vinden.

Het Karveel in het kort:
• 17 appartementen met ruim balkon
• 1 appartement met royaal terras
• Appartementen: oppervlakte van 64 m2 – 78 m²
• In het gezellige nieuwe winkelcentrum van Roelofarendsveen

Geïnteresseerd in een appartement in Het Karveel? Kom dan op zaterdag 10 december tussen 10.00 – 12.00 uur naar ‘t Veen eten & drinken, Langeweg 16 in Roelofarendsveen. Vanaf dat moment kunt u ter plekke het bouwnummer van uw voorkeur reserveren. Dit wilt u vast niet missen, want: wie het eerst komt, het eerst woont!

< nieuwsoverzicht
Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. lees privacyverklaring. accepteer >