Architecten
  1. Wonen aan het water, Roelofarendsveen

Een woon- en winkelomgeving ontwerpen in een prachtig, karakteristiek veenlandschap met een plas en (onbewoonde) eilandjes. Architecten krijgen zelden zo’n uitdaging in hun schoot geworpen. Bij het ontwerp werd de waterstructuur geoptimaliseerd. Daarnaast vormden de dorpse rust en architectuur met woningen in één traditionele stijl, veel groen en smalle straten de belangrijkste uitgangspunten.

Twee architectenbureaus gingen de mooie uitdaging aan: KK Architekten uit Berlijn en Mulleners + Mulleners uit Amsterdam. Zij hebben De Oevers op de tekentafel tot leven gebracht. Beide bureaus kunnen bogen op tal van groot- en kleinschalige, verfrissende projecten, met veel gevoel en respect voor de omgeving.

KK Architecten ‘deed’ al tientallen projecten in Nederland, van dorpen tot grote steden. De projecten van de Duitse architecten vallen op door hun verscheidenheid en hun bijzondere, eigentijdse ontwerpen. Dat geldt ook voor de architecten van Mulleners + Mulleners, die zich zeker bij het ontwerpen van waterrijke projecten, zoals De Oevers, als een vis in het water voelen.

 
Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. lees privacyverklaring. accepteer >