Winkels

Op winkelgebied is De Oevers veel meer dan een uitbreiding en versterking van het huidige Noordplein. Want hoewel nu nog niet helemaal vaststaat welke (type) winkels De Oevers zullen opfleuren, zal het winkelen er leuk en sfeervol zijn.

Winkels

In 2016 wordt het stedenbouwkundig plan van De Oevers verder uitgewerkt, zodat meer duidelijkheid ontstaat over het aantal en type winkels, alsmede de locaties. De komst van een Vomar-supermarkt is in ieder geval zeker. Het ruime aanbod en de grote variatie maakt een bezoek aan ‘de grote stad’ daarmee overbodig. Bij de ontwerpen worden ook de parkeervoorzieningen betrokken, rond de winkels zal ruime parkeergelegenheid zijn. En winkelen is gezelligheid – diverse horecagelegenheden maken het winkelgebied van De Oevers tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Kortom, ook De Oevers is in winkelend opzicht een verrijking voor de omgeving. Oplevering van de winkels is voorzien voor 2017 of 2018.

Heeft u interesse om een winkel te exploiteren in De Oevers, dan nodigen wij u graag uit om het inschrijfformulier in te vullen.