Interesse?

Met trots kunnen we concluderen dat De Oevers een prachtige wijk is geworden waar volop geleefd wordt. De karakteristieke schetsen op papier zijn ook daadwerkelijk tot leven gekomen en de sfeer die was bedacht is nu te zien en te voelen!

De laatste woningen zijn nu in aanbouw en we hebben al ruim 200 bewoners mogen verwelkomen in hun nieuwe woning.
Nu De Oevers zijn voltooiing nadert zijn er diverse andere ontwikkelingen in Roelofarendsveen gaande en Heembouw zit ook niet stil. Zo zijn wij achter de schermen bezig met de ontwikkeling van Westend, een locatie tussen de Braassemerdreef en het Westeinde. In Westend worden op drie eilanden circa 220-240 prachtige woningen ontwikkeld met veel water en groene oevers.

Medio 2018 zal de gefaseerde verkoop starten. Hoe de woningen er exact uit gaan zien, is nog niet bekend. Een dorpse / landelijke sfeer en duurzaamheid zijn in ieder geval belangrijke uitgangspunten. Er komt een gevarieerd aanbod met verschillende typen en prijsklassen, waardoor Wonen in Westend voor velen een unieke kans kan bieden om te wonen op een toplocatie. Mocht u belangstelling hebben in dit project kunt u zich inschrijven via www.woneninwestend.nl.

Inschrijven
Hartelijk dank voor uw inschrijving!