Appartementen

In het project De Oevers zijn vier kleinschalige appartementen gebouwen gesitueerd. Dit zijn De Brigantijn, De Barkentijn, De Klipper en Het Karveel. De Barkentijn en De Brigantijn zijn inmiddels bewoond en De Klipper wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2017. Het Karveel is inmiddels uitverkocht en vandaag start de verkoop van de laatste 6 appartementen in De Oevers. Mocht u belangstelling hebben in een van de appartementen kunt u vanaf vandaag om 12.00 uur contact opnemen met de makelaars voor het reserveren van een bouwnummer.

De Kogge
6 praktisch ingedeelde twee- en driekamerappartementen met een oppervlakte van 70 m² en 75 m². De appartementen worden gerealiseerd boven een commerciële plint verdeeld over twee woonlagen. Alle appartementen beschikken over een royale woonkamer met toegang tot een ruim balkon. Vanuit een afgesloten portiek met intercomsysteem zijn de appartementen per trap of lift bereikbaar. Op de begane grond komen commerciële ruimten en is voor ieder appartement een eigen berging voorzien.

Geïnteresseerd in een appartement in De Kogge? Hieronder vindt u alle informatie. U kunt contact opnemen met een van de makelaars om een bouwnummer van uw voorkeur te reserveren.


pdf brochure

De Kogge koopsommenlijst.pdf

De Kogge: 1 beschikbaar

Appartement C

€ 197.500 t/m
€ 199.500 VON

Meer informatie

De Kogge: 1 beschikbaar

Appartement B

€ 195.500 t/m
€ 197.500 VON

Meer informatie

De Kogge: uitverkocht

Appartement A

€ 195.500 t/m
€ 197.500 VON

Meer informatie